Μεγάλη συγκέντρωση στη Λάρυμνα για τη ΛΑΡΚΟ

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς το πρωί της Κυριακής έξω από το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα στο πλαίσιο των δυναμικών κινητοποιήσεων των εργαζόμενων οι οποίοι διεκδικούν τη διασφάλιση συνέχισης της λειτουργίας της επιχείρησης και των θέσεων εργασίας τους.

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη κινητοποίηση αυτή την εβδομάδα, μετά την παρέμβαση της Πέμπτης στην Αθήνα, ενώ τη συμπαράστασή τους εκφράζουν δεκάδες οργανώσεις, σωματεία και φορείς.

Με το ψήφισμα τους οι εργαζόμενοι ζητούν:

. Ενιαία λειτουργία της ΛΑΡΚΟ

. Διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων μας

. Απόδοση όλων των δεδουλευμένων

Το «παρών» από πλευράς πολιτικού κόσμου έδωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και αντιπροσωπείες από το ΚΙΝ.ΑΛΛ. και το ΜέΡΑ25 και άλλοι βουλευτές κομμάτων της αντιπολίτευσης. 

Πλέον οι εργαζόμενοι δίνουν ραντεβού για το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, όπου είναι προγραμματισμένη απεργία και συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. 

Φωτογραφίες efsyn.gr

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών, αντιπροσωπεία των εργαζομένων είχε συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου. Οι επαφές ήταν μεν άκαρπες, ωστόσο οι εργαζόμενοι φαίνεται να κέρδισαν λίγο χρόνο, έως τα μέσα Μαρτίου.

Φωτογραφίες efsyn.gr

Πηγή: efsyn.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί